HR EN

Grad Koprivnica

Početna konferencija projekta “Olakšajmo život osobama s invaliditetom II”

Udruga invalida Koprivničko-križevačke županije održala je danas, u četvrtak, 16. rujna,  Početnu konferenciju projekta „Olakšajmo život osobama s invaliditetom II“. Radi se o projektu Razvoja usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom – faza III u suradnji s Društvom osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije.

Ukupna vrijednost projekta je 1.934.778,00 kuna, a trajanje provedbe je do 2023. godine.

Ciljeve i samo provođenje projekta okupljenima je predstavila voditeljica projekta Ivona Andlar Đurđević, uz koju su bili i koordinator projekta Milan Logožar i predsjednik Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije Miroslav Mačković.

Početnoj konferenciji uime Grada Koprivnice prisustvovale su zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Mlinarić.

Zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž iskazala je zadovoljstvo što Grad Koprivnica može dati potporu ovom projektu u zajedničkoj suradnji s Koprivničko-križevačkom županijom.

„Iz prvih projekata, a u kojima sam i sama sudjelovala, pomoću kojih su se osiguravali asistenti za osobe s invaliditetom, odnosno za učenike, dobili smo nevjerojatnu pomoć i potporu u školovanju, u svakodnevnim i izvanškolskim aktivnostima. Na osnovu toga sklopila su se i mnoga prijateljstva koja traju još i danas“, rekla je zamjenica gradonačelnika Ostriž te svima zaželjela uspješan rad na ovom projektu.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice