HR EN

Grad Koprivnica

Počela je nova školska godina – gradonačelnik Jakšić sa suradnicima obišao prvašiće

Tradicionalno, s prvim danom nove školske godine, koprivničke prvašiće obišao je gradonačelnik Mišel Jakšić zajedno sa zamjenicom Ksenijom Ostriž te pročelnicima Anom Mlinarić i Darijom Jembrekom. Za 2434 učenika osigurane su besplatne bilježnice i radne bilježnice koje je financirao Grad Koprivnica, dok su 279 prvašića na klupama dočekali pamučna majica „Veselo u školu“ i edukativna bojanka „Čuvari prirode“.  Da bi roditeljima olakšali školovanje djece iz gradskog proračuna izdvojeno je oko milijun kuna.

 

Apel gradonačelnika Mišela Jakšića sudionicima u prometu

Započela je nova školska godina. Danas je u Koprivnici u školu krenulo 2434 osnovaca od čega je 279 prvašića. Veliki je ovo dan za sve njih, jer prvi dan u školskim klupama poseban je doživljaj. Na nama odraslima je da im osiguramo siguran i bezbrižan polazak u školu.

Nažalost, svakodnevno u medijima možemo pročitati o prometnim nezgodama. Upravo zato upućujem apel svim sudionicima u prometu, osobito vozačima motornih vozila, da povećaju pažnju u prometu te vode brigu o sigurnosti naše djece i sebe samih. Posebno je važno poštivati ograničenja brzine i prilagoditi brzinu kretanja u blizini škola.

Učinimo zajedno sve da prvi dan, ali i ostali školski dani za naše najmlađe u prometu budu sigurni.

Vaš gradonačelnik, Mišel Jakšić.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice