HR EN

Grad Koprivnica

Krug života

Plesnim prikazom “Krug života” obilježit će 50 godina djelovanja vrtića

Nizom aktivnosti Dječji vrtić Tratinčica obilježava 50 godina uspješnog djelovanja.

Poseban program, koji je na rasporedu danas, 25. svibnja s početkom u 18.00 sati u dvorani Doma mladih pripremili su mališani polaznici Dječjeg kuba Tratinčica, programa ritmike i plesa zajedno s odgojiteljicama Jelenom Matijaško, voditeljicom plesnih tehnika i Mimozom Tatari Strelec, voditeljicom najmlađe grupe ritmike i plesa. Riječ je o plesnom prikazu “Krug Života”.

Mladi plesači svojim će plesnim nastupom pokazati što znači biti dio kruga, zajednički naporno raditi i stremiti istom ostvarenju. Postoji li savršeniji oblik od kruga? Kako god ga okrenemo on ostaje isti. U njemu kruži vrijeme u kojem svatko od nas ostavlja svoj trag. U njemu svatko želi pripadati nekome, biti djelić cjeline bez koga nema savršene punine – kazala je Jelena Matijaško, voditeljica plesnih tehnika.

Uz polaznike Dječjeg kluba na pozornici Doma mladih nastupit će polaznice Plesnog odjela koprivničke Umjetničke škole Fortunat Pintarić.

Krug života

Dječji vrtić Tratinčica godinama je najbolje mjesto za igru, druženje te stjecanje vještina i znanja u našoj Koprivnici. Vrtić se kroz godine uspješno prilagođavao potrebama i interesima djece i njihovih roditelja. Uz redovne aktivnosti provode se europski projekti kroz koje je osigurana dodatna edukacija i usavršavanje odgojitelja i stručnog osoblja, ali i razni sadržaji namijenjeni djeci.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice