HR EN

Grad Koprivnica

Klub umirovljenika Crveni križ

Otvoren Klub umirovljenika, mjesto za kvalitetno provođenje slobodnog vremena

U sklopu EU projekta „Volonter penzioner“ Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica otvorilo je od utorka, 13. travnja Klub umirovljenika. Novi prostor za različite aktivnosti i druženja uredili smo u prizemlju poslovno-stambene zgrade na Trgu Eugena Kumičića 4. Umirovljenici tamo mogu doći svaki radni dan od 10 do 12 sati. U Klubu ih očekuju naši djelatnici, koji će im predstaviti programe i događanja u sklopu projekta „Volonter penzioner“. Klub umirovljenika bit će mjesto održavanja različitih radionica, edukacija i programa iz tog projekta, sufinanciranog bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, a te će prostorije također svakodnevno biti otvorene umirovljenicima za njihove dnevne aktivnosti provođenja slobodnog vremena.

Klub umirovljenika je namješten i opremljen kako bi se u njemu moglo ugodno i korisno provoditi slobodno vrijeme. Između ostalog, nabavljeni su stolovi i stolice, televizor, računala i druge stvari koje će omogućiti kvalitetno provođenje vremena i ugodno druženje umirovljenika. Očekuju ih tamo i novine, knjige, društvene igre, a u tom prostoru će umirovljenici moći i jednostavno međusobno porazgovarati u ugodnoj atmosferi.

Cilj dolazaka u Klub umirovljenika je što kvalitetnije provođenje slobodnog vremena, druženje i zabava te održavanje trajne psihičke i fizičke aktivnosti.

Pozivamo sve umirovljenike koji žele sudjelovati u besplatnim programima iz projekta „Volonter penzioner“ da dođu u Klub umirovljenika ili se jave u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica na broj 048/642-193 i tako dođu do informacija o aktivnostima koje se provode u projektu.

Projekt „Volonter penzioner“ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice