HR EN

Grad Koprivnica

Osnovci ponovo na Školskoj olimpijadi

Tradicionalna Školska olimpijada koja okuplja učenike nižih razreda koprivničkih osnovnih škola, sutra u petak, 8.studenoga ponovo će dvoranu Srednje škole pretvoriti u najveselije  mjesto u gradu. Mali osnovci natjecat će se u trčanju, bacanju loptice i skoku u dalj, te nogometu i graničaru, a najuspješniji će osvojiti medalje i pehare koje će uručivati uspješni koprivnički sportaši. Bit će tu i pjesme i plesa, a djecu će podržati i medvjedić Lino.

Školsku olimpijadu, 11. po redu organizira Društvo naša djeca Koprivnica u partnerstvu sa Zajednicom sportskih udruga Grada Koprivnice, Udrugom kineziologa Grada Koprivnice, Gimnazijom Fran Galović, Srednjom školom Koprivnica i Obrtničkom školom Koprivnica, te pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice.

-Iznimno smo ponosni na ovu sportsku manifestaciju kojoj je cilj promicanje zdravlja i aktivnog načina života među djecom na području grada Koprivnice, stvaranje pobjedničkog duha i poticanje prava na jednakost među djecom. I to ne samo zato što je izuzetno omiljena među djecom nego i zato što pored gotovo tisuću učenika okuplja i stotinjak volontera koji s veseljem pomažu malim natjecateljima i svojim entuzijazmom omogućavaju održavanje ovako zahtjevnog događanja. – ističe Jadranka Lakuš, predsjednica DND Koprivnica.

Ova najmasovnija dječja manifestacija posvećena obilježavanju Dana grada održat će se u petak, 8.studenoga u sportskoj dvorani Srednje škole. Svečano otvaranje natjecanja za učenike prvih i trećih razreda predviđeno je u 9 sati, a natjecanja u atletici, malom nogometu i graničaru trajat će do 12h, kada slijedi uručenje medalja i pehara. U poslijepodnevnim satima natjecat će se učenici drugih i četvrtih razreda s time da je svečani mimohod predviđen u 13h, a podjela medalja u 16 h.

Prijam građana

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice