HR EN

Grad Koprivnica

Osmaši OŠ “Braća Radić” posjetili Gradsku upravu

Koji je posao gradonačelnika? Tko Vam pomaže u radu? Imate li radno vrijeme? Što je to Gradska uprava? Koliko je školaraca u Koprivnici? Što to znači da je Koprivnica grad prijatelj djece? Možemo li mi, školarci, na neki način utjecati na događanja u gradu?

Bila su to samo neka od brojnih pitanja, postavljenih od strane osmaša OŠ „Braća Radić“ na koja je spremno odgovarao gradonačelnik Mišel Jakšić u Gradskoj vijećnici.

Kako bi se što bolje upoznali sa radom gradonačelnika, njegovih suradnika, ostalih zaposlenika i samog funkcioniranja Grada kao institucije, učenici su dobili konkretne odgovore na postavljena pitanja. Kroz opušten razgovor s gradonačelnikom Jakšićem, njegovom zamjenicom Ksenijom Ostriž i pročelnicom Anom Mlinarić, otkrili su i gdje nakon završene osnovne škole namjeravaju nastaviti školovanje, koju vrstu glazbe slušaju, bave li se sportom i namjeravaju li se i ove godine upustiti u ledene izazove na klizalištu. Kratku prezentaciju i film o Koprivnici predstavio je pročelnik Dario Jembrek, dok je u pratnji učenika bila učiteljica Natalija Flamaceta Magdić.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice