HR EN

Grad Koprivnica

OŠ Đuro Ester predstavila priručnik „Svijet oko nas“

OŠ Đuro Ester predstavila priručnik „Svijet oko nas“

Danas, 4. lipnja u Gradskoj vijećnici predstavljen je priručnik za rad s darovitim učenicima pod nazivom „Svijet oko nas“. Nakladnik priručnika je Osnovna škola „Đuro Ester“ Koprivnica. Riječ je o izdanju koji je nastavak prijašnjih četiri izdanja škole, a u čijem fokusu su učenici, roditelji i nastavnici.

Način kako se odnosimo prema djeci presudan je za našu budućnost – istaknula je ravnateljica Prelogović prilikom predstavljanja te napomenula kako je važno djeci pomoći na način da razvijaju svoje talente.

Ravnateljica je također istaknula veliki značaj obitelji u razvoju talenata djece te napomenula kako škola i obitelj moraju biti u sinergiji.

Ispred Grada Koprivnice, predstavljanju je prisustvovao gradonačelnik Mišel Jakšić.

Drago mi je da je radu tima škole pomogao i naš tim za europske poslove i društvene djelatnosti te da danas upravo zahvaljujući zajedničkom radu predstavljamo ovaj hvalevrijednim priručnik koji će biti spomen za sve buduće generacije – istaknuo je gradonačelnik Jakšić i napomenuo kako je Gradu lako podržavati rad Osnovne škole Đuro Ester jer ravnateljica i stručni tim škole doista vrijedno i stručno obavljaju svoj posao.

Priručnik je tiskan u nakladi od 150 komada. Urednice su Renata Glavica, Jasna Relja i Nikolina Sabolić. Naslovnicu je ilustrirala darovita učenica Josipa Mandić. Isti će roditeljima bit predstavljen 15. lipnja.

Ispred Grada predstavljanju su prisustvovali i pročelnici Ana Mlinarić i Dario Jembrek.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice