HR EN

Grad Koprivnica

OŠ “Đuro Ester” dobila novouređeni prostor ispred škole

Danas je ispred Osnovne škole „Đuro Ester“ održan svečani program povodom uređenja školskog prostora namijenjen za nastavu i slobodno vrijeme svih učenika, nastavnika i zaposlenika škole.

U zahvat novouređenog prostora obuhvaćeni su pješaka površina sa stazama, zasebna površina za parkiranje bicikla, nove betonske klupe te dogradnja postojećeg sustava odvodnje oborinskih voda. Vrijednost ukupnih radova je 405 tisuća kuna s PDV-om.

Svima koji su sudjelovali na bilo koji način u obnovi ovog prostora zahvalila je ravnateljica škole Sanja Prelogović.

„Prostor koji smo uspjeli urediti za potrebe naših učenika bit će sjajan. Nakon nove sportske dvorane od sada će svi naši učenici i zaposlenici koristiti ovaj prostor za dnevni odmor o brojne druge aktivnosti“, kazala je ravnateljica škole Prelogović.

Uime Grada Koprivnice prisutnima se obratio gradonačelnik Mišel Jakšić

„Baš mi je drago da smo se danas okupili ovdje zbog svih vas, dragih učenica i učenika, nastavnica i nastavnika te cijelog kolektiva Osnovne škole „Đuro Ester“ predvođen našom ravnateljicom Sanjom Prelogović“, rekao je na početku pozdravnog govora gradonačelnik Jakšić kojem je i pripala čast da otvori novouređeni prostor.

„Da nemamo vas, vaše rezultate i veselje, svi ti iskoraci i investicije ne bi ništa značili. Nadam se da će vam ovaj današnji dan ostati u lijepoj uspomeni, kao i cijelo školovanje u ovoj školi. Proglašavam ovaj prekrasan novouređeni prostor i službeno otvorenim“, zaključio je gradonačelnik Jakšić.

Otvorenju novouređenog školskog prostora prisustvovala je zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž sa pročelnicima, predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec sa članovima Uprave Dubravkom Horvat i Goranom Međurečanom, direktor Kominga Nedeljko Potroško, kao i ravnatelji koprivničkih osnovnih i srednjih škola sa suradnicima.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice