HR EN

Grad Koprivnica

Old timer klub “Biciklin” održao izbornu sjednicu Skupštine kluba

Old timer klub “Biciklin” u prostorijama koprivničke Gradske vijećnice održao je danas izbornu sjednicu Skupštine kluba. Predsjednica kluba Maja Ištvan Krapinec predstavila je članovima i gostima Skupštine prošlogodišnje rezultate rada te najavila ovogodišnje planove i aktivnosti koje klub namjerava provesti.

Posebno im se zahvalila na doprinosu promoviranja biciklizma kao zdravog i aktivnog života u Podravini te promociji Koprivnice kao najbiciklističkijeg grada. Podršku i zahvalu na dosadašnjim aktivnostima koje provode, nazočnima je uputio i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

Old timer klub Biciklin je klub na koji smo jako ponosni i puno nam značite. Nema te manifestacije u gradu na kojoj niste sa nama, na kojoj ne pokazujete našu tradiciju i vodite nas u bogatu kulturnu prošlost, ali i ukazujete zašto je Koprivnica grad bicikala i koliko smo svi zajedno napravili da razvijamo biciklistički duh u našem gradu“, poručio je okupljenima gradonačelnik Mišel Jaskšić.

U ime Koprivničko-križevačke županije sa nekoliko riječi zahvale obratio se i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Old timer klub “Biciklin” osnovan je u 21. veljače 2004. godine s ciljem da potiče, pomaže i razvija djelovanje ljubitelja oldtimera, tehničku kulturu, sport te aktivni i zdravi život u zajednici. Do sada su svojim aktivnostima i djelovanjem kao i rezultatima osigurali značajno mjesto na području rekreacije, edukacije, očuvanju tehničke baštine i promocije bicikla i biciklizma.

Plan rada kluba u 2020. godini je nastavak aktivnosti u promociji bicikla, biciklizma i zdravog života, popularizaciji Koprivnice kao najbiciklističkijeg grada u Hrvatskoj te nastavak suradnje sa sličnim klubovima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Najveća godišnja manifestacija u organizaciji kluba je Festival biciklističke rekreacije Hrvatske koji se tradicionalno organizira početkom mjeseca lipnja.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice