Održava se 7. Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za osobe s intelektualnim teškoćama


Objavljeno: 04.12.2018 — Pregledano: 147 puta

Danas, 04. prosinca u organizacije Sportske udruge Veliko srce iz Koprivnice i Specijalne olimpijade Hrvatske održava se 7. Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za osobe s intelektualnim teškoćama.

Uz ekipu domaćina SU „Veliko srce“ na turniru nastupaju i ekipe Udruge OIT Međimurske županije, Udruge „Golubica“ Vukovar, COO Čakovec, RPA Koprivnica, COOR Podravsko sunce Koprivnica, Udruge „Maslačak“ Križevci, COOR Križevci, Centra za rehabilitaciju Zagreb, COO „Tuškanac“ Zagreb, Centra za rehabilitaciju  „Nada“, Kluba specijalnih športova Ozalj, Športskog društva osoba s invaliditetom „URIHO“ i COO „Ivan Štark“ Osijek.

Svečanosti otvorenja Prvenstva ispred Grada Koprivnice prisustvovali  su Mišel Jakšić, gradonačelnik, Ana Mlinarić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti i Tomislav Golubić, pročelnik Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo..

Želim Vam da se danas ugodno osjećate u Koprivnici, da se uspješno takmičite i da na kraju pobjedi onaj sretniji i možda malo i spretniji. Vjerujem da će i to biti jedan od razloga, bez obzira kakvi rezultati bili, da nam opet dođete i druge godine. – rekao je Mišel Jakšić te zahvalio organizatorima prvenstva.

Okupljenim natjecateljima puno uspjeha zaželjeli  su i Ratimir Ljubić, zamjenik župana i Vlado Strbad, sportski direktor Specijalne olimpijade Hrvatske.