HR EN

Grad Koprivnica

Veliko finale Pan zimske lige

Održano veliko seniorsko finale Pan Zimske lige

U nedjelju, 12. siječnja 2020. godine, u prepunoj dvorani Srednje škole Koprivnica odigrane su završne utakmice Pan Zimske lige.

Organizator ovog natjecanja je Udruga za mali nogomet Koprivnica, a cilj lige je promocija malog nogometa i sporta općenito.

Trofej 12. sezone malonogometne lige osvojila je ekipa Superprint Big Banga koja je u finalnoj utakmici rezultatom 5:2 pobijedila ASO Ponos i tako osvojila glavnu nagradu od 40 tisuća kuna.

Treće mjesto osvojila je ekipa CB K Joži / Stolarija Novak, a četvrto AC Jesenović.

Najboljim strijelcem turnira proglašen je Mario Rac iz pobjedničke momčadi. Najbolji golman je Jasmin Modrić iz CB K Joži / Stolarija i modelarstvo Novak, a najbolji igrač Darko Duvnjak iz Superprint Big Banga.

Po završetku finalne utakmice uslijedila je svečana dodjela medalja, pehara i nagrada najboljim pojedincima. Nagrade i priznanja uručili su Mišel Jakšić, gradonačelnik Grada Koprivnice, Darko Koren, župan Koprivničko-križevačke županije,  Branko Zorko, tajnik Saveza sportova Koprivničko-križevačke županije, Jasmina Stričević, predsjednica Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice i Dario Bodulica, član Uprave Carlsberg Croatia.

Kod mlađih pionira Podravina Ludbreg u finalu je s 1:0 bila bolja od Graničara Đurđevac, a kod starijih pionira Slaven 2006. je s 3:0 pobijedio momčad Slaven 2005.

Organizatori Zimske lige, Udruga za mali nogomet Koprivnica, na ovoj 40.-toj obljetnici malonogometne Zimske lige u Koprivnici prisjetili su se prvog izdanja lige i pojedinaca koji su je obilježili.

To su najbolji igrač Ranko Celiščak – Cvele, najbolji strijelac Martin Fancev i vratar Berislav Slukić, te kapetani pobjedničkih ekipa: Ivan Šimatović (CB Nataša Križevci) i Damir Puhač (Selekcija Koprivnica).

Prigodne plakete, majice i slavljeničku tortu uručio im je Mišel Jakšić, gradonačelnik Grada Koprivnice.

U zabavnom djelu programa publiku je zabavio Matej Mateković –Veličanstveni, član žonglerske skupine KUFER-a iz Križevaca i finalist ovogodišnjeg Supertalenta.

 

Pan Zimska liga 2019./2020. – završnica

Seniori – polufinala
ASO Ponos – K Joži / Stolarija i modelarstvo Novak 2:1
Superprint Big Bang – AC Jesenović 3:1

Finale – mlađi pioniri
NK Graničar Đurđevac – NK Podravina Ludbreg 0:1

Finale – stariji pioniri
NK Slaven Belupo 2005. I – NK Slaven Belupo 2006. 0:4

Seniori za 3. mjesto
AC Jesenović – CB K Joži Stolarija i modelarstvo Novak 2:3

Finale
ASO Ponos – Superprint Big Bang 2:5

Prijam građana

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice