Održane godišnje Skupštine DVD-a Bakovčica i Udruge žena „Bakovčice“ u Društvenom domu u Glogovcu


Objavljeno: 16.03.2019 — Pregledano: 475 puta

U subotu, 16. ožujka, Udruga žena “Bakovčice“ održala je godišnju Skupštinu, na kojoj je predsjednica Udruge Draženka Gačan, podnijela izvješće o radu Udruge za proteklu 2018. godinu. Predstavila je i plan rada za 2019. godinu, pritom naglasivši sudjelovanje na Podravskim motivima, Renesansnom festivalu, obilježavanju proslave Dana grada te organizacija manifestacije „Bakovljansko čehanje perja“. Na kraju izvješća zahvalila se gradu Koprivnici i gradonačelniku Jakšiću na svestranoj podršci u radu Udruge.

Predsjednik DVD-a Bakovčica Davor Lovreković je nakon pozdravnog govora, okupljenim članicama i članovima te gostima podnio Izvješće verifikacijske komisije, dok je tajnik Bojan Gačan prezentirao rad društva i financijsko izvješće za 2018. godinu. Uz prijedloge i prezentacije, jednoglasno su prihvaćeni planovi rada te financije društva za 2019. godinu.

Čast i zadovoljstvo da se obrati svim okupljenima imao je i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić. „Iznimno sam ponosan na oba društva te sve vas drage ljude. Svojim radom obogaćujete kulturni i društveni život naših građana i možete zaista biti ponosni na tu činjenicu. Ono što mogu sa sigurnošću potvrditi je, da ćete u gradu Koprivnici i dalje imati snažnog partnera“, nadodao je gradonačelnik Jakšić.