HR EN

Grad Koprivnica

Održana svečana sjednica Županijske komore Koprivnica

Danas je u prostorima Hrvatske gospodarske komore – Komora Koprivnica održana svečana sjednica Gospodarskog vijeća koju je vodio predsjednik ŽK Koprivnica Marin Pucar. Na sjednici su prisustvovali mnogi poznati županijski gospodarstvenici te predstavnici lokalne vlasti.

U ime Grada Koprivnice sjednici su prisustvovali gradonačelnik Mišel Jakšić i pročelnik Upravnog odjela za financije, gospodarstvo i europske poslove Zdravko Punčikar.

„Mislim da godinu privodimo kraju s punim optimizmom. Veseli nas da sve veći broj naših gospodarskih subjekata ostvaruje zapažene rezultate, ove godine imamo i posebne razloge za dodatno zadovoljstvo jer su naši poduzetnici dobili posebna priznanja i ovim putem još jednom čestitam Ivanu Kataviću na nagradi za životno djelo, tvrtki RASCO koji je dobio Zlatnu kunu na razini države te gospodinu Igoru Benakoviću na nagradi za menadžera godine. Sve to skupa ulijeva dodatni optimizam u županijskog gospodarstvo da ćemo i iduće godine nastaviti tako“, rekao je Marin Pucar

U Gradu Koprivnici volimo naglašavati i ponosimo se time da smo podigli društveni standard kroz vrtićke programe, programe za osnovnoškolce, stipendije za studente pa i kroz uskrsnice i božićnice za naše umirovljenike i sve one socijalne programe koje imamo. Uvijek naglašavamo da svega toga nema bez snažnoga gospodarstva kojeg na svu sreću u našem gradu imamo“, rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić, iskoristivši priliku svima okupljenima poželjeti svako dobro u Novoj poslovnoj 2020. godini punoj uspjeha, novih tržišta i radnih mjesta, kako bi se svima u gradu i županiji stvorili novi preduvjete za daljnji rast i razvoj.

Komora je raspisala natječaj za stipendije u iznosu od 1500 kuna mjesečno. Ovog je puta dodijelila pet stipendija, a dobitnici trinaeste po redu stipendije, zaklade HGK Komore Koprivnice su Branko Kautero, Marija Fabijanec, Marija Matos, Jelena Martinčić i Dorotea Perović. Sama stipendija obvezuje stipendiste na rad na području županije u onoliko vremena koliko su primali stipendiju.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice