Održana svečana dodjela natjecateljskih trofeja uspješnim ribolovcima


Objavljeno: 20.03.2017 — Pregledano: 935 puta

U nedjelju 19. ožujka, u Koprivnici, Hrvatski športsko ribolovni savez održao je svečanu dodjelu natjecateljskih trofeja najuspješnijim ekipama i pojedincima za 2016. godinu. Dodjela nagrada održala se u Hotelu Podravina, a događaju je prisustvovao i Mišel Jakšić, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika.

Mi u Koprivnici, u Koprivničko-križevačkoj županiji znamo koliko je sportski ribolov važan i kakve rezultate ribolovci ostvaruju. Zahvaljujući našem koprivničkom ribolovnom klubu imamo jednu od značajnijih turističkih manifestacija u turističkoj ponudi grada Koprivnice, a zove se „Ribolovci svome gradu“. Uvjeren sam da ovaj sport ima veliku, sjajnu i blistavu budućnost. Čestitam svima jer znam koliko je važna koncentracija i mirna ruka da bi ste ostvarivali ovako velike rezultate. – rekao je Mišel Jakšić, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika

Trofeji su dodijeljeni ekipama, koje se sastoje od natjecatelja ekipe i trenerom u disciplini, te pojedincima koji su u 2016. godini na prvenstvu Hrvatske, ligama Hrvatsko športsko ribolovnog saveza, osvojili prva tri mjesta ekipno ili pojedinačno.