HR EN

Grad Koprivnica

svečana dodjela nagrada Hrvatskog motociklističkog saveza

Održana svečana dodjela nagrada Hrvatskog motociklističkog saveza

1.svečana dodjela Motociklističkog Zlatnog trofeja županija, Motociklističkog Kupa gradova i Motociklističkog Kupa općina, održana je u Koprivnici u prostorima Koprivničko-križevačke županije. Na dodjeli nagrada prisustvovali su saborski zastupnici Branko Hrg i Mladen Mađer, župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar, koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić te predsjednik Hrvatskog motociklističkog saveza Stjepan Peršin.

„Jasno je da sport kojim se bavite nije toliko marketinški popularan u Hrvatskoj poput nogometa ili rukometa. Zbog toga vam svima od srca čestitam na postignutim rezultatima koji su plod velikih odricanja i ljubavi prema motociklizmu te velika vlastita financijska ulaganja koja su potrebna da bi ova vrsta sporta i dalje na neki način živjela“, poručio je gradonačelnik  Mišel Jakšić u pozdravnom govoru uz kojeg je na dodjeli nagrada bio i pročelnik Dario Jembrek.

Gradonačelnik Mišel Jakšić imao je čast da uruči nagrade Motociklistički Kup gradova najuspješnijim motociklističkim klubovima za 2019. godinu.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice