HR EN

Grad Koprivnica

Održana sjednica Učiteljskog vijeća OŠ Antun Nemčić Gostovinski

Gradonačelnik Mišel Jakšić prisustvovao je današnjoj sjednici Učiteljskog vijeća Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski koja se održala u dvorani Branimir uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera. Uvodnim riječima okupljenima se obratila ravnateljica škole Gordana Gazdić Buhanec.

Tijekom ove godine mnogo se toga napravilo bez obzira na situaciju vezanu uz pandemiju COVID-19 i štrajk. Energetskom obnovom, koja je pri samom kraju,  poboljšavamo uvjete rada u školi, počinjemo s europskim projektom kojim će se jačati STEM područje, kao najvažnije smjernice za početak neizvjesne školske godine. Iskoristila bih priliku da se zahvalim našem gradonačelniku što je cijelo vrijeme uz nas i daje nam podršku u svim projektima“, kazala je ravnateljica Gordana Gazdić Buhanec.

Okupljenim učiteljicama i učiteljima gradonačelnik Mišel Jakšić se zahvalio i čestitao im na svemu što su napravili tijekom specifične godine, koja je za sve nas bila zaista nešto novo u svim segmentima.

„Bili smo i bit ćemo cijelo vrijeme uz vas. U hodu ćemo se prilagođavat i rješavati određene prepreke koje će stizati s nacionalnog nivoa. Nažalost, još uvijek ima puno upitnika, mnogo je toga ostalo visjeti u zraku kako i na koji će način krenuti nova školska godina. Nadam se da će doći do trenutka u kojemu će netko morati preuzeti odgovornost ili reći da neće preuzeti odgovornost jer svaki grad, svaka općina imaju svoju epidemiološku sliku pa gradski stožeri uz ravnatelje mogu preuzeti odgovornost i vidjeti kako odgovoriti krizi“, poručio je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Gradonačelnik je okupljenima najavio završetak unutarnjih radova u sklopu energetske obnove škole do 31. kolovoza nakon čega će uslijediti detaljno čišćenje i priprema prostorija za prihvat učenika i svih zaposlenika. Isto tako je najavio i nastavak realizacije botaničkog vrta koji će se nalaziti na prostoru između škole i dvorane Domoljub.

 

Prijam građana

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice