HR EN

Grad Koprivnica

Održana redovna Skupština udruge hrvatskih branitelja Klub 61. LAD PZO Koprivnica

U Društvenom domu na Vinici, jučer je održana redovna godišnja Skupština udruge branitelja Klub 61. LAD PZO Koprivnica. Skupštinu na kojoj su predstavljena i prihvaćena programska i financijska izvješća te izvješće nadzornog odbora za 2019. godinu, vodio je predsjednik udruge Ranko Vrban. Iz podnesenih izvješća vidljivo je da je udruga provela velik broj aktivnosti u cilju evociranja sjećanja na Domovinski rat, ratnu postrojbu 61. LAD PZO Koprivnica iz koje je udruga i proizišla, ljude, mjesta i događaje o kojima se kao pripadnici ratne postrojbe i sudjelovali. Članovi udruge posebno su ponosni na aktivnosti koje provode sa COOR ”Podravsko sunce”, organizacijom akcija očuvanja prirode i likovnih radionica. U planu rada za 2020. godinu udruga će posebno provoditi aktivnosti vezane za promicanje vrijednosti Domovinskog rata i aktivnosti vezane za civilno društvo, rad sa djecom sa posebnim potrebama.

Okupljenima se u ime Grada Koprivnice obratila zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec, koja je u svojem pozdravnom govoru izrazila zadovoljstvo na suradnji koju imaju Grad i Udruga te da će se to partnerstvo nastaviti i dalje na obostrano zadovoljstvo pri provođenju raznih programa i edukacija tijekom ove godine.

U ime Koprivničko-križevačke županije okupljenima se obratio zamjenik župana Ratimir Ljubić, u ime Udruge branitelja Robert Vulić te u ime ministarstva branitelja, voditeljica Ureda za hrvatske branitelje Koprivničko-križevačke županije Tatjana Mihaldinec.

Foto: 61. LAD PZO

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice