Održana posljednja sjednica III. saziva Dječjeg gradskog vijeća grada Koprivnice


Objavljeno: 14.12.2017 — Pregledano: 830 puta

U Gradskoj vijećnici danas je održana sjednica III. saziva Dječjeg gradskog vijeća grada Koprivnice, koja je ujedno bila i posljednja sjednica ovog saziva DGV-a. Male vijećnike prije početka sjednice pozdravila je zamjenica gradonačelnika Grada Koprivnice Melita Samoborec te im zahvalila   na predanom radu za bolji život djece u našem gradu.

Na sjednici su mali gradski vijećnici raspravljali o Izvješću o radu,  te provedenim aktivnostima i projektima u posljednje dvije godine. Prema dnevnom redu raspravljalo se i o Izvješću o uspješno provedenom ovogodišnjem projektu pod nazivom „Veliko srce koprivničkog djeteta“ u okviru kojeg se objavljuje natječaj i dodjeljuje nagrada za Naj dječje djelo,  a bilo je riječi i o organizaciji izbora novog saziva Dječjeg gradskog vijeća.

Izbori za novi saziv Dječjeg gradskog vijeća biti će raspisani tijekom siječnja 2018. godine. U izborima za Dječje gradsko vijeće imaju pravo sudjelovati sva djeca upisana u  4., 5., 6. i 7. razred osnovnih škola:   OŠ “Antun Nemčić Gostovinski” Koprivnica, OŠ “Braće Radić” Koprivnica, OŠ “Đuro Ester” Koprivnica,  te učenici Centra za  odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju “Podravsko sunce” .