HR EN

Grad Koprivnica

Održana Međuopćinska smotra Lidrano 2020.

Međuopćinska smotra Lidrano 2020. u organizaciji OŠ „Antun Nemčić Gostovniski“, održala se danas u dvorani Domoljub. Uvodnim riječima na otvorenju manifestacije, svim sudionicima i okupljenima obratila se ravnateljica OŠ „Antun Nemčić Gostovinski“ Gordana Gazdić Buhanec. Iskazala je veliko zadovoljstvo ostvarenim programima i rezultatima učenika na raznim natjecanjima na kojima su sudjelovali te je posebno istaknula školski list koji je već godinama među najboljima u državi.

U ime Grada Koprivnice otvorenju je prisustvovala zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

Živimo u digitalnom dobu, dobu modernih tehnologija te imam osjećaj da na neki način gubimo pisanu i govornu kulturu. Upravo zbog toga trebamo imati čim više ovakvih manifestacija kako bi mlade generacije koje dolaze nastavile njegovati i vrednovati jezik kojim komuniciraju“, poručila je okupljenima zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec uz koju je na Lidranu bila i pročelnica Ana Mlinarić

Svoje poznavanje i snalaženje u literarnom, novinarskom i dramsko-scenskom stvaralaštvu pokazali su osnovci iz koprivničkih osnovnih škola „Đuro Ester“, „Braća Radić“ i domaćina menifestacije „Antun Nemčić Gostovinski“, „Andrije Palmovića“ iz Rasinje, „Mihovil Pavlek Miškina“ iz Đelekovca te škola iz Sokolovca, Legrada, Koprivničkih Bregi i Koprivničkog Ivanca.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice