HR EN

Grad Koprivnica

Održana Konstituirajuća sjednica Kulturnog vijeća Grada Koprivnice

Dana 16. veljače 2022. godine održana je konstituirajuća sjednica Kulturnog vijeća Grada Koprivnice na kojoj su sudjelovali svi članovi vijeća Karla Lulić, Helena Kušenić, Gordana Špoljar Andrašić, Dalibor Grubačević i Mario Periša te predstavnice Grada Koprivnice Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika i Ana Mlinarić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti.

Konstituirajuću sjednicu Kulturnog vijeća Grada Koprivnice sazvala je pročelnica Ana Mlinarić te pozvala članove da donesu odluku o predsjedniku i potpredsjedniku u novom mandatu Kulturnog vijeća Grada Koprivnice.

Članovi Kulturnog vijeća jednoglasno su donijeli odluke da će u novom mandatu predsjednica Kulturnog vijeća biti Karla Lulić i potpredsjednica Kulturnog vijeća Helena Kušenić.

Nakon donesenih odluka članovi Kulturnog vijeća raspravljali su o metodama osnaživanja samostalnih umjetnika s područja Grada Koprivnice te je dogovoreno da će se u narednom periodu češće sastajati i predlagati Gradu Koprivnici nove razvojne mjere i ciljeve u području kulturnog razvoja grada.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice