HR EN

Grad Koprivnica

Održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Koprivnice

Održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Koprivnice

Danas, 7. lipnja održana je konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Koprivnice. Sjednicu je temeljem članka 87. stavka 1. Zakona o lokanim izborima sazvala i otvorila pročelnica Upravnog odjela za poslove Gradskog vijeća i opće poslove Dubravka Kardaš.

Na samom početku himnu Republike Hrvatske izvela je Sara Oškera, profesorica saksofona Umjetničke škole Fortunat Pintarić.

Za predsjednika Gradskog vijeća izabran je Ivan Pal koji je preuzeo vođenje sjednice. Nakon toga su novoizabrani vijećnici prisegli na obavljanje dužnosti.

Za potpredsjednike Gradskog vijeća izabrani su Maja Marković i Franjo Marković.

Novoizabrani članovi Gradskog vijeća Grada Koprivnice su Ivan Pal, Maja Marković, Franjo Marković, Petra Rožmarić, Dragutin Jeđud, Vesna Peršić Kovač, Ksenija Kraljic Babić, Željko Šemper, Timon Fabijanec, Mihaela Lončarek, Nenad Martinaga, Kristinka Mikulić, Mladen Fajdetić, Saša Cestar, Josip Večenaj, Ivica Suvalj, Dražen Mikulec, Goran Pakasin i Davor Milaković.

Novoizabrani vijećnici izglasali si i dopunu dnevnog reda. Navedenom dopunom izabrani su predsjednici i članovi odbora. Riječ je Odboru za proračun i financije; Odboru za gospodarstvo, razvoj grada i zaštitu okoliša; Odboru za prosvjetu, znanost, kulturu i sport; Odboru za zdravstvo i socijalnu skrb; Odboru za obitelj i mlade; Odboru za izjednačavanje mogućnosti i socijalnu integraciju; Odboru za statutarno pravna pitanja; Odboru za međugradsku i međunarodnu suradnju i Odboru za predstavke i pritužbe građana.

Svi članovi odbora odabrani su jednoglasno.

Na kraju vijećnicima se obratio i gradonačelnik Mišel Jakšić koji je vijećnicima čestitao na izboru i poželio sreće u radu.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice