HR EN

Grad Koprivnica

Održana godišnja Izvještajna skupština NK Močile

Godišnja Izvještajna skupština Nogometnog kluba Močile održana je danas u prostorijama Društvenog doma na Vinici. Uz izbor i imenovanje radnog predsjedništva ( Vedran Bači, Krešo Horvat, Vinko Jurenec ) te izvještaj verifikacijske komisije, najzanimljiviji dio skupštine bio je izbor novog predsjednika kluba, nakon ostavke dosadašnjeg Zvonimira Markača. Na prijedlog skupštine, jednoglasnom odlukom, Vedran Bači je imenovan novim predsjednikom NK Močile.

U nastavku skupštine Upravi, članovima, igračima i prijateljima kluba, predstavljeni su podaci prema kojima NK Močile idu u dobrom smjeru. Finacijsko stanje je zadovoljavajuće, završena je sanacija objekta na igralištu, a uskoro će doći do suradnje s Gradom i GKP Komunalac pri pomoći sanacije igrališta koje je u lošem stanju.

Školu nogometa polazi osamdesetak djece koju vode petorica trenera Vedran Bači, Goran Ogrizović, Nenad Oštrkapa, Mario Sertić i Filip Lovković.

U klubu su zadovoljni igrom koju igrači pokazuju u Drugoj Županijskoj nogometnoj ligi, ali kako bi bili još spremniji za nastavak prvenstva i lov na jedno od prva tri mjesta, članovima je danas predstavljen i novi trener, Vedran Vedriš.

Izvještajnoj skupštini prisustvovao je i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić. Svim igračima, članovima i Upravi kluba zaželio je što brži ulazak u Prvu županijsku nogometnu ligu te da i dalje nastave uspješan rad s djecom u Školi nogometa. Obećao im je da će učiniti sve da klub u što kraće roku dobije novi teren i rasvjetu uz njega.

 

 

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice