HR EN

Grad Koprivnica

Održana četvrta “Štruklijada” u organizaciji Udruge žena “Gorično srce” iz Kunovec Brega

U subotu 1. lipnja, u Društvenom domu u Kunovec Bregu u organizaciji Udruge žena „Gorično srce“, održana je četvrta po redu „Štruklijada“.

Na ovogodišnjoj „Štruklijadi“ predstavljeno je 14 vrsti štrukli, a u proslavi je sudjelovalo 37 udruga žena s područja Koprivničko-križevačke županije zajedno s gostima. Bogati kulturno-zabavni program kojeg je vodila članica Udruge Anabela Škorjanec, uveličao je pjevački zbor „Lira“ iz Vodica koji je oduševio više od 250 posjetitelja.

U ime Grada Koprivnice, okupljenima se obratio gradonačelnik Mišel Jakšić, koji je ujedno i kum Udruge „Gorično srce“.

„Prije svega, hvala svim ženama koje su si dale truda da pripreme sve ove fine štrukle u kojima ćemo uživati. Hvala vam na skromnosti, predanom radu jer krenule ste od nule i napravile pravo malo čudo u ovako malo vremena za sve stanovnike Kunovec Brega. Zaista sam sretan i ponosan da mogu biti kum jednoj ovakvoj divnoj udruzi, kao što je Udruga „Gorično srce“ i zbog toga vam još jednom veliko hvala od srca“, rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Uz gradonačelnika Jakšića, pozdravni govor održala je i predsjednica Udruge Vesna Jantolek, koja se ujedno zahvalila svima koji podupiru rad ove mlade Udruge stare šest godina, a posebno Gradu Koprivnici i gradonačelniku na podršci koju joj pruža.

Okupljenima se u ime Koprivničko-križevačke županije obratio zamjenik župana Ratimir Ljubić, dok je sa nekoliko prigodnih riječi svoje sumještane pozdravio predsjednik Mjesnog odbora Kunovec Breg Marko Balaško.

Prijam građana
bez najave

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom, 15.00-17.00

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

Cetifikat ISO Cetifikat Energy