HR EN

Grad Koprivnica

Održana 11. Humanitarna likovno-kiparska kolonija

U povodu obilježavanja Dana Gada Koprivnice, danas 8. studenoga,  održana je Humanitarna likovno-kiparska kolonija.  Radi se o koloniji koja se već 11. godinu održava u organizaciji članova Foto kino kluba Podravina, a u suradnji s Humanitarnom zakladom „Naš kutak raja“.

Na koloniji je sudjelovalo 16 slikara iz Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije, čiji će se prikupljeni umjetnički radovi darovati Općoj bolnici Dr. Tomislav Bardek za opremanje novoizgrađenog objekta dnevne bolnice u kojoj će se smjestiti poliklinički dio ambulante za pet kliničkih djelatnosti koje uključuju fizikalnu medicinu, fizijatriju i neurologiju, anesteziologiju i dio palijativne skrbi.

Okupljene umjetnike ispred Grada Koprivnice pozdravila je i zahvalila im zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

Nema ljepšeg poklona za Dan Grada, za dan naše stare dame koja slavi 663. rođendan, nego jedna ovakva humanitarna kolonija koja je iznjedrila ove prelijepe radove koji će krasiti prostor naše dnevne bolnice. – rekla je zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

Pozdravnim govorima obratili su se i predsjednik Foto kino kluba Podravina Krešimir Juratović, ravnatelj koprivničke bolnice dr. Mato Devčić i predsjednik Zajednice tehničke kulture Grada Koprivnice Sanjin Godek.

Na kraju programa zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec umjetnicima je uručila zahvalnice za sudjelovanje u koloniji.

Prijam građana

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice