HR EN

Grad Koprivnica

Tradicionalni koncert Lige protiv raka u Domoljubu

Održan tradicionalni koncert Lige protiv raka

U petak 29. studenoga u dvorani Domoljub održan je tradicionalni koncert u organizaciji Lige protiv raka Koprivničko-križevačke županije.

Tradicionalno koncert se svake godine organizira u mjesecu studenom, mjesecu borbe proti raka. Mnogobrojna publika uživala je u nastupu Hrvatskog pjevačkog društva „Ferdo Rusan“ iz Virja te njihovih gostiju,koji su ove godine proslavili velikih 135 godina svojeg postojanja, a koncert je organiziran u suradnji s Družbom Braća hrvatskog zmaja i Hrvatskim društvom skladatelja, a sav prihod koncerta namijenjen je borbi protiv raka.

Na samom početku okupljenima se ispred Lige obratio dr. Željko Odobašić koji se zahvalio predstavnicima Grada Koprivnice i Županije, lokalnih samouprava i medicinskih ustanova, Pučkom otvorenom učilištu, svim članovima Predsjedništva Lige protiv raka naše županije, svim gostima, a posebno onima koji se bore ili su se borili sa zloćudnom bolešću.

U ime Grada Koprivnice koncertu je prisustvovala zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, dok su u ime Koprivničko-križevačke županije prisutni bili zamjenik župana Ratimir Ljubić i predsjednik županijske skupštine Željko Pintar.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice