HR EN

Grad Koprivnica

Održan sastanak Stožera civilne zaštite Grada Koprivnice

U petak 23. listopada 2020. u gradskoj vijećnici održan je sastanak Stožera civilne zaštite Grada Koprivnice o aktualnim temama vezanih uz epidemiju koronavirusom. Prisutne članove Stožera pozdravila je načelnica stožera i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž te ih obavijestila o trenutnoj situaciju na području grada. Kako bi se upotpunile informacije o trenutnom stanju, članovi stožera podnijeli su kratko izvješće iz svoje nadležnosti. Plan rada Stožera civilne zaštite Grada Koprivnice za 2021. godinu izglasan je jednoglasno.

Načelnica Stožera obavijestila je članove o Zaključku županijskog Stožera civilne zaštite kojim se uskraćuju suglasnosti za održavanje svih društvenih okupljanja u zatvorenim i otvorenim prostorima za koje je županijski stožer nadležan, a na koje je pozvano ili se očekuje više od 50 osoba. To su primjerice koncerti u ugostiteljskim objektima, sajmovi, privatne proslave i svečanosti, korporativna okupljanja, razne promocije, savjetovanja, simpoziji, manifestacije i sl.

Prisutne je također upoznala s obavijesti iz Službe civilne zaštite Koprivnica pri Ravnateljstvu civilne zaštite Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske o provođenju mjera zaštite od širenja epidemije koronavirusom na grobljima. Prema uputi navedene službe, na grobljima je potrebno organizirati ophodarske službe u smislu Covid redara, osigurati nesmetan pristup vatrogasnim vozilima, osigurati dezinfekciju ruku na ulazu u groblja uz obvezu nošenja zaštitnih maski.

Zaključak o uvođenju nužnih epidemioloških mjera – uskrata suglasnosti 10-2020

Provođenje mjera – Groblja i Svi sveti

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice