HR EN

Grad Koprivnica

Radni sastanak Aglomeracija

Održan sastanak partnera projekta ‘Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Koprivnica’

U prostorijama Koprivničkih voda u četvrtak, 8. rujna, održan je operativni sastanak predstavnika sudionika projekta Aglomeracije Koprivnica. Na sastanku su o aktualnim radovima govorili gradonačelnik Mišel Jakšić, zamjenik direktora Hrvatskih voda Davor Vukmirić, pročelnik Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo grada Koprivnice Tomislav Golubić te predstavnici tvrtki uključenih u projekt – Koprivničke vode, Radnik, Koming te predstavnici voditelja projekta i nadzornih inženjera.

Direktor Koprivničkih voda Zdravko Petras  izvijestio je okupljene o tijeku i fazi izvedenih radova, a naglasio je i kako je završeno 53 posto, odnosno 39,5 kilometara dužine kanalizacijske mreže u općinama Hlebine, Peteranec, Drnje, Đelekovec i Rasinja. Isto tako, na području grada izvedeno je 44 posto radova, odnosno 11,3 kilometra predviđene kanalizacijske mreže i 69 posto, odnosno 21,8 kilometara vodoopskrbne mreže predviđene projektom Aglomeracije.

Radovi na retencijama Čarda i Križevačka cesta su pri kraju.

Davor Vukmirić kao predstavnik Hrvatskih voda izrazio je zadovoljstvo tempom radova te naglasio kako sve faze Aglomeracije idu svojim predviđenim tijekom.

Na području grada dogovorena je sanacija trasa (pješačko-biciklističkih staza, prometnica) na mjestima gdje je rekonstrukcija vodoopskrbne mreže završila, a pročelnik Golubić kazao je kako će se na razini Grada Koprivnice priprema i sami tehnički pregledi odraditi do kraja godine te će se gradske službe uskladiti s terminima određenima projektom.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice