HR EN

Grad Koprivnica

Prijam polaznika ratne škole

Održan prijem za polaznike 24. naraštaja Ratne škole „Ban Josip Jelačić“

U srijedu 10. studenoga su Grad Koprivnicu u sklopu Studijskog putovanja posjetili polaznici 24. naraštaja Ratne škole „Ban Josip Jelačić“. Tom prigodom održan je prijem u Gradskoj upravi gdje su ih dočekali Dario Jembrek, pročelnik Službe ureda gradonačelnika i Ana Mlinarić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti. Također domaćini su im bili i predstavnici Podravke, ispred koje su prijemu prisustvovali Marinko Beljo, direktor sektora Korporativna i informacijska sigurnost te Lana Miletić, specijalistica za odnose s javnošću sektora Korporativni marketing i komunikacije.

Ovaj naraštaj polaznika Ratne škole ima 11 polaznika, među kojima je sedam polaznika iz Republike Hrvatske, a četiri su polaznika pripadnici oružanih snaga stranih zemalja. Polaznike Ratne škole predvodili su brigadir Mijo Kožić i pukovnica Jasna Đivan Perković.

Ratna škola „Ban Josip Jelačić“ počela je s radom 1. prosinca 1998. godine. Do danas školu su završila 323 polaznika, među kojima je 264 polaznika iz Republike Hrvatske i 59 inozemnih polaznika. Riječ je o najvišoj vojnoj školi u kojoj se školuju i osposobljavaju visoki časnici i državni službenici iz Republike Hrvatske i inozemstva za sudjelovanje u procesu donošenja strategijskih odluka u području obrambenih i sigurnosnih poslova na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Fotografije ustupio: Ivan Brkić

Prijam građana

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice