Održan prijem za najuspješnije male i srednje poduzetnike


Objavljeno: 14.11.2017 — Pregledano: 755 puta

U utorak 14. studenoga održan je prijem gradonačelnika Grada Koprivnice Mišela Jakšića za najuspješnije male i srednje poduzetnike s područja grada Koprivnice.

Grad Koprivnica na taj način želi odati priznanje i zahvalu poduzetnicima koji su se posebno istaknuli u gospodarstvu Grada Koprivnice kao najuspješniji mali i srednji poduzetnici prema rezultatima Finine analize za razdoblje 2016. godine.

Uz poduzetnike prijemu su prisustvovali i Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika, Martina Golčić, direktorica Koprivničkog poduzetnika i Jasmina Stričević, pročelnica UO za financije, poticanje poduzetništva i komunalno gospodarstvo.

Zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž na samom početku zahvalila se poduzetnicima na odazivu i istaknula da je ovo prigoda da predstave svoje poslovanje u kontekstu lokalnog, nacionalnog ali i europskog gospodarstva.

Prijem je održan u sklopu obilježavanja Globalnog tjedna poduzetništva, koji se od 13. do 19. studenoga obilježava diljem svijeta, a u koji se sa svojim programima uključio i Koprivnički poduzetnik u suradnji s Gradom Koprivnica s ciljem promoviranja i poticanja poduzetništva.

–  Čestitam vam na rezultatima koje ste ostvarili u 2016. godini koja je sada podosta ostala iza nas, ali  nadam se i vjerujem da ste i u 2017. godini zadovoljni sa svojim poslovanjem i sa ostvarivanjem svojih poslovnih planova. Tendencija nam je da nastavimo ovaj jedan tempo odražavanja ovakvih sastanaka i razgovora. Želja nam je da čujemo i mi vas, ali i da se vi upoznate sa našim planovima i projektima i da vidimo gdje, što i kako možemo učiniti za dobrobit i vas i vaših djelatnika, ali i cijeloga grada i cijele društvene zajednice u cjelini. – rekao je Mišel Jakšić, gradonačelnik Grada Koprivnice.

Na sastanku su poduzetnici imali prilike predstaviti svoja poduzeća te iskazati probleme na koje nailaze u poslovanju i zapošljavanju te na kojim područjima vide prostora za poboljšanje gospodarstva u Koprivnici.