Održan prijem za najbolje učitelje


Objavljeno: 05.10.2018 — Pregledano: 612 puta

U povodu obilježavanja Svjetskog dana učitelja, danas 5. listopada održan je tradicionalni prijem za najbolje učitelje i ravnatelje koprivničkih osnovnih škola.

Najbolje učitelje za školsku godinu 2017./2018. odabralo je Učiteljsko vijeće svake od škola, a odabrati najboljeg bio je težak zadatak.

U Osnovnoj školi Antun Nemčić Gostovinski za najbolju učiteljicu izabrana je Irena Falat, učiteljica glazbene kulture, u OŠ Braća Radić Ines Vađunec, prof. hrvatskog jezika i književnosti i prof. povijesti, u OŠ Đuro Ester Mirjana Mihalec, prof. engleskog jezika i književnosti i poljskog jezika i književnosti, u Centru za odgoj obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce izabrana je Veljka Bogdanović Jazbec, prof. politehnike dok je u Umjetničkoj školi Fortunat Pintarić izabrana Laura Malovac, prof. klavira i korepetitor.

– Drago mi je što mi je pripala čast da vam izrazim poštovanje za sav trud i rad koji ulažete kako biste našoj djeci prenijeli sve ono što trebaju znati da bi postali dobri ljudi. Vaša uloga u našem društvu je izuzetno važna i upravo je ovo trenutak da se ta važnost ističe. Mislim da se ta uloga ne treba isticati samo na Dan učitelja, već  da se ta uloga treba isticati 365 dana u godini jer upravo vi svoja znanja prenosite mladim generacijama  i upravo vi činite da nam budućnost bude bolja. – istaknula je Melita Samoborec, zamjenica gradonačelnika te čestitala svim učiteljicama i učiteljima njihov dan.

Izabrani učitelji od Grada su dobili i prigodne nagrade.