Održan prijem za hrvatske rukometaše


Objavljeno: 08.08.2018 — Pregledano: 119 puta

U povodu održavanja Europskog prvenstva u rukometu do 18 godina u gradskoj vijećnici gradonačelnik Mišel Jakšić te njegova zamjenica Ksenija Ostriž ugostili su hrvatske rukometaše i članove stručnog stožera.

„Nama je izuzetna čast da imamo priliku ugostiti jednu veliku sportsku manifestaciju u našem gradu. Ono što mogu reći, s aspekta Grada Koprivnice, da smo grad sporta koji s obzirom na svoju veličinu doista ostvaruje fantastične rezultate. Imamo prvoligaša u nogometu a imamo i ženski rukometni klub koji je doista poznat diljem Europe. Nadam se da će vam Koprivnica, ostati u lijepom sjećanju i da ćete opet doći u naš grad“- istaknuo je prilikom prijema gradonačelnik Mišel Jakšić.

Hrvatski će rukometaši svoje natjecanje početi u Koprivnici gdje ih čekaju susreti skupine A protiv Izraela, Portugala i Srbije.

“Hvala na lijepom gostoprimstvu, drago mi je da smo u jednom tako sportskom gradu. Vodeći ste u ženskom rukometu, a vidim da ste se opredijelili da ugostite muški rukomet, kao i prije dvije godine. Dobro smo trenirali i dat ćemo sve od sebe i nastojati opravdati vaša očekivanja”- istaknuo je izbornik kadetske reprezentacije Boris Lisica.

Hrvatska je drugi put za redom domaćin europske smotre za kadete koji će se boriti za naslov prvaka Europe u uzrastu do 18 godina.

Ulaznice, po cijeni od 30 kuna, možete nabaviti putem sustava ulaznice.hr ili na blagajni dvorane Fran Galović sutra od 13 sati. Europsko kadetsko prvenstvo počinje sutra, 9. kolovoza i traje do 19. kolovoza a održavat će se u Koprivnici i Varaždinu.