HR EN

Grad Koprivnica

Kolegij županija

Održan kolegij župana, gradonačelnika i načelnika Koprivničko-križevačke županije

Danas 16. lipnja u dvorani Doma mladih održan je prvi kolegij gradonačelnika, načelnika i župana Koprivničko-križevačke županije. Organizator kolegija je Koprivničko križevačka županija.

Cilj sastanka bio je raspraviti o onim temama koje su važne za sve jedinice naše lokane samouprave. Prilikom sastanka iskoristili smo priliku da naše čelnike informiramo o projektima koji im stoje na raspolaganju, a za koje im mi kao županija možemo pružiti potporu, raspravljali smo o renti na mineralne sirovine, zatim pitanjima vezanim uz zdravstvo, popisu stanovništva koji nam prethodi i ostalim važnim temama – kazao je župan Darko Koren.

Ispred grada Koprivnice kolegiju je prisustvovao gradonačelnik Mišel Jakšić.

Bez obzira što se ponekad politički razilazimo jer dolazimo iz različitih političkih opcija, uvijek je bolje razgovarati jer se tada lakše rješavaju problemi. Ono što smatram važnim je da surađujemo i okupljamo se jer pred našim krajem sad je najbolji period. Naime, pred nama je izgradnja drugog kolosijeka pruge, nastavak izgradnje brze ceste i mnogo drugih velikih projekata – kazao je gradonačelnik Mišel Jakšić te istaknuo značaj ITU mehanizma kroz koji se pruža dodatna mogućnosti za daljnji razvoj županije.

Cilj da se ovakvi sastanci održavaju jednom kvartalno i da se na temelju istih donesu zaključi kao temelje za inicijative prema državnoj vlasti.

 

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice