HR EN

Grad Koprivnica

Održan je jubilarni ROCKLIVE FESTIVAL #10

Proteklog vikenda u koprivničkom Kampusu održan je još jedan RockLive Festival! Odlični bendovi, sjajna publika i nevjerojatno pozitivna atmosfera obilježili su ovo jubilarno izdanje.

Glavni izvođači festivala bili su Let 3 i TBF, koji su obilježili dva dana festivala, no treba spomenuti kako su svi bendovi imali izvrsnu podršku publike. U dva dana na festivalskoj pozornici izmijenili su se Kandžija, Motus, Mortal Kombat, Šank!?, Šiza, Zebas, Grunter, Kraj programa, Core System i JegerKola, te svi redom priredili odlične nastupe. Kao da je i bendovima i publici falila ta međusobna interakcija, te su zajedno uložili zadnji atom snage kako bi doživljaj bio što bolji.

Poseban moment festivala bila je vizualna kulisa za vrijeme izvođenja pjesme Genije, kada se TBFu iznad pozornice pridružio veličanstveni vatromet.

Oba dana kao after program održan je urnebesno zabavan RockLive Radio, na kojem je publika uz mješavinu različitih žanrova zborno pjevala i slavila jubilarni 10. RockLive do jutra.

Iako je organizacija bila poprilično otežana zbog pandemijske situacije, organizatori su pod svaku cijenu odlučili održati ovo festivalsko izdanje, te su ga uz poštivanje svih mjera uspjeli i realizirati.

Sve to ostavlja iznimno pozitivan dojam nakon još jednog RockLive Festivala, te ostaje temelj za daljnje planiranje ove koprivničke glazbene priče.

 

Foto: Dino Šef

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice