Održan “Investment target” u Poduzetničkom inkubatoru i konferencija “Iz perspektive investitora” u Domu mladih


Objavljeno: 14.02.2017 — Pregledano: 1.217 puta

Danas 13. veljače  Koprivnički poduzetnik d.o.o. u prostoru Poduzetničkog inkubatora održao je Press konferenciju “Investment target” u povodu novog kruga investiranja u Nanody, koprivnički start-up iza kojeg stoji dvojac Saša Miklošić i Zoran Sušanj. Također, u sklopu konferencije održano je i otvorenje coworking prostora. Događaju je prisustvovao Mišel Jakšić, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika kao i predstavnici RWE grupe, Podravke i Komunalca te investitori Davorin Štetner i Adrian Ježina.

Novi investitor u Nanody je Adrian Ježina, kojem su Saša i Zoran zahvalili što ih je prepoznao i odlučio uložiti u njihov start-up.

Osobito nas veseli jer Adrian ima veliko iskustvo. Želimo pokazati da se iz ovog kraja mogu napraviti velike stvari, orijentirati prema izvozu te iz male Koprivnice može napraviti ozbiljan i konkurentan posao – rekao je Saša Miklošić.

U Poduzetniku su posebno ponosi na novi prostor, coworking sobu, koja je kako kažu, namijenjen svima koji žele posao razvijati u poticajnoj atmosferi.

Ovakvi sustavi kao što je Inkubator zasigurno ubrzavaju i olakšavaju rast, kao i povećavaju vidljivost. Naime tu se poduzetnici, obrtnici susreću s drugim poduzetnicima, obrtnicima, stvaraju kontakte što doma zatvoreni u stanu ili nekom uredu ne bi toliko uspješno radili – objasnila je Martina Golčić, direktorica Koprivničkog poduzetnika.

Nakon Press konferencije, u Domu mladih održana je konferencija pod nazivom “Iz perspektive investitora”. Tim investicijskih stručnjaka kroz preporuke i savjete informirali su poduzetnike kako uspješno razviti svoje poduzeće. Također cilj je bio i potaknuti mlade na razvijanje ideja u različitim sektorima i jačanje poduzetničke klime u gradu Koprivnici.

Konferenciji u Domu mladih prisustvovali su Melita Samoborec, zamjenica gradonačelnika, Darko Ledinski, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti i europske poslove i Mišel Jakšić, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika koji je predstavio planove i viziju Koprivnice kao pametnog grada te pozdravio sve okupljene i zaželio im uspješan rad.