Obnašateljica dužnosti gradonačelnika zamjenica gradonačelnika primila vatrogasce povodom Međunarodnog dana vatrogasaca


Objavljeno: 08.05.2013 — Pregledano: 39 puta

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana vatrogasaca i blagdana sv. Florijana 4. svibnja, obnašateljica dužnosti gradonačelnika zamjenica gradonačelnika Vesna Želježnjak zajedno sa predsjednikom Upravnog vijeća Javne vatrogasne postrojbe Zoranom Gošekom primila je predstavnike Javne vatrogasne postrojbe Grada Koprivnice i Vatrogasne zajednice Grada Koprivnice.

Obnašateljica dužnosti gradonačelnika zamjenica gradonačelnika zahvalila se vatrogascima na svemu onome što su do sada činili kao i na do sada postignutim rezultatima te im zaželjela puno uspjeha u budućem radu. Također je pohvalila napor i trud koji ulažu da bi se što bolje obučili i opremili za različite zadaće, te istaknula da će ih Grad Koprivnica i dalje podržavati u radu jer se svaka kuna uložena u vatrogastvo višestruko vrača i isplati.

U sklopu Javne vatrogasne postrojbe Grada Koprivnice i Vatrogasne zajednice Grada Koprivnice ukupno djeluje 956 dobrovoljnih i 64 profesionalna vatrogasca. Vatrogasna zajednica Grada Koprivnice udružuje 10 dobrovoljnih vatrogasnih društava. Svakako treba spomenuti da već 20 godina profesionalni i dobrovoljni vatrogasci s našeg područja brane biser Jadrana otočje Brijuni te da je prošle godine iz Vatrogasne zajednice Grada Koprivnice na državnom natjecanju bilo 5 ekipa od čega su 3 ekipe mladeži i to DVD Draganovec, Starigrad i Jagnjedovec te ženska ekipa DVD-a Koprivnice i DVD-a Draganovec.