HR EN

Grad Koprivnica

10. godina Zavoda za hitnu medicinu

Obilježeno 10. godina djelovanja Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije

Svečanom akademijom, danas 13. siječnja 2023. godine obilježeno je 10. godina djelovanja Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije. Riječ je o najmlađoj zdravstvenoj ustanovi u županiji koja ima 140 djelatnika, raspoređenih u timove hitne medicine, dojavnu jedinicu i sanitetski prijevoz. Raspolažu s 29 vozila, a u nabavi su još dva. Cijeli proces rada dosta je intenzivan i zahtjevan.

Radimo punim kapacitetom, i kao ravnateljica nastavljam raditi od tamo gdje su bivši ravnatelji stali. Moja procjena je da je situacija vrlo dobra, naravno uvijek može i bolje, a na tome ćemo i raditi – poručila je ravnateljica Zlatica Kučko Gudelj.

Ispred Grada Koprivnice svečanosti je prisustvovao gradonačelnik Mišel Jakšić koji je ravnateljici i njenom timu zaželio mnogo uspjeha u daljnjem radu te zahvalio na svemu što čine za naše sugrađane.

Prigodnim govorima okupljenima su se obratili župan Darko Koren i ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu Maja Grba-Bujević.

Povijest Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije okupljenima su predstavili glavna sestra Zavoda Ljiljana Šoštarić, pomoćnica za kvalitetu Mirta Pihać, tehničar Željko Poljak i liječnica Valerija Bartolić.

Na svečanosti su podijeljene i zahvalnice svima koji su svojim djelovanjem doprinijeli radu Zavoda.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice