HR EN

Grad Koprivnica

Obilježena deseta godišnjica Kluba poslovnih žena Alfa

Klub poslovnih žena Alfa Koprivničko-križevačke županije danas je u prostorijama HGK ŽK Koprivnica svečano obilježio desetu godišnjicu djelovanja. Svečanosti su se odazvale mnogobrojne poslovne žene koje su vrlo uspješne u svom segmentu poslovanja i djelovanja s područja grada i županije.

Potporu je poslovnim ženama svojim dolaskom uime Grada Koprivnice pružila zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž.

„Zaista je lijepo imati ovakav klub, gdje se uz druženje, razmjenjuju iskustva i daje potpora u razvijanju i razradi poslovnih planova. Ovim načinom, poslovne žene šalju poruku mlađim generacijama da je sve moguće. Zajedništvo i potpora potrebniji su više nego ikada, ne samo ženama, nego svima u današnje vrijeme“, poručila je u pozdravnom govoru zamjenica gradonačelnika Ostriž.

Okupljenim članicama Kluba, ostalim poslovnim ženama, gošćama i gostima obratila se predsjednica Alfi Sanja Pernjak, zatim uime HGK ŽK Koprivnica Renata Lohajner te zamjenik župana Ratimir Ljubić.

U sklopu današnje svečanosti održano je i predavanje na temu „Samopouzdana i snažna“ koju je moderirala mr.spec. Tanja Pureta, mag.psych., nakon kojeg je uslijedilo zajedničko druženje.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice