HR EN

Grad Koprivnica

Obilježena 55. obljetnica Udruženja obrtnika Koprivnica

Udruženje obrtnika Koprivnica tradicionalno obilježava svoj dan osnivanja, 29. listopada. Ovogodišnje obilježavanje 55. obljetnice rada i postojanja Udruženja koprivničkih obrtnika održano je u samim prostorima Udruženja.

Udruženje obrtnika Koprivnica nedavno je dobilo novu predsjednicu, Elidu Zagrajski.

„Svoj rad nastojim obavljati što je bolje moguće. U pripremi su mnogobrojni projekti kojima ćemo našim obrtnicima pokušati olakšati svakodnevno poslovanje u ovim izazovnim vremenima. Cilj nam je u budućnosti postići samoodrživost koju ćemo realizirati kroz uređenje i proširenje postojećih prostora u našoj zgradi, odnosno najmom istih te na taj način osigurati dodatna sredstva“, rekla je Zagrajski.

Obrtnici i samo obrtništvo daju veliki doprinos u stvaranju i razvijanju Koprivnice, a da je tome tako istakao je i gradonačelnik Mišel Jakšić.

„Ovo je stvarno jedna lijepa obljetnica i koristim ovu priliku da čestitam svim koprivničkim obrtnicima i svima onima koji su prije 55 godina pokrenuli ovu priču. Što se tiče samog obrtništva, danas imamo pozitivan trend, moramo i dalje ulagati jako puno truda da im pomažemo kroz Udruženje i kroz naše proračunske politike. Obrtništvo je vrlo fleksibilno, operativno i efikasno i kao takvo vrlo prilagodljivo u ovom specifičnom ekonomskom razdoblju u kojem živimo“, kazao je gradonačelnik Jakšić prilikom obraćanja obrtnicima.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice