HR EN

Grad Koprivnica

Obilježen Dan Udruženja obrtnika Koprivnica

Udruženje obrtnika Koprivnica danas je u prostorima ENTER-a obilježilo Dan Udruženja obrtnika kao spomen na dan osnivanja Udruženja, 29. listopada 1967. godine.

„Vjerujem da je uvijek lijepo slaviti, no mi pokušavamo naše obljetnice proslaviti radno, a tako je i ove godine. Isto tako, vjerujem da je današnja prezentacija preokret u poslovanju naše institucije jer vrijeme uvijek donosi promjene. Udruženje obrtnika je prisutno u gospodarstvu koprivničke Podravine od 1967. godine te smo zbog toga ponosni na naš doprinos svih tih godina“, rekao je Darko Frankol, predsjednik Udruženja obrtnika Koprivnica.

„Sve ono što se događalo, u razdoblju od zadnjih godinu dana, nismo nikada doživjeli u našoj modernoj povijesti. Sve tadašnje planirane postavke više nisu vrijedile jer smo ušli u bitku s nevidljivim neprijateljem što se tiče zdravstvenog i ekonomskog područja. Zahvaljujem se svim obrtnicima što su u tim teškim trenucima pokazali visoku organiziranost i disciplinu te na taj način bili manje okrznuti sa negativnim trendovima koji su nas pogodili“, rekao je gradonačelnik Jakšić te napomenuo kako smo jedan od rijetkih gradova u Hrvatskoj koji je zadržao pozitivan trend koji imamo u zadnjih nekoliko godina, a toga svega ne bi bilo da nemamo odlično Udruženje obrtnika.

„Vi ste doista najbolji primjer kako bi obrtništvo trebalo funkcionirati i kako bi ga trebalo poticati i promovirati u vremenu koje nam dolazi“, zaključio je gradonačelnik Mišel Jakšić prilikom obraćanja nazočnim obrtnicima.

Podcast naziva „Neznanje je skupo“ okupljenima je predstavila Jasmina Markota, tajnica Udruženja obrtnika Koprivnica. Radi se o prikazu načina komuniciranja prilagođenih današnjim trendovima vezanim uz konkurenciju opstanak na tržištu.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice