HR EN

Grad Koprivnica

Obilazak Mjesnog odbora Ledinska

U četvrtak, 8. kolovoza, gradonačelnik Mišel Jakšić je  zajedno sa svojim suradnicima, pročelnikom Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislavom Golubićem i pročelnikom Službe ureda gradonačelnika Dariom Jembrekom, obišao Mjesni odbor Ledinska.

Ovim obilaskom gradonačelnik Jakšić je nastavio s upoznavanjem problematike te se iz prve ruke upoznao sa specifičnostima naselja i u razgovoru s predstavnicima Vijeća MO Ledinska i stanovnicima saznao njihove želje i potrebe informirajući ih o projektima koji su u planu za naredne godine.

Predsjednik Mjesnog odbora Ledinska Goran Perišić i prisutni stanovnici upoznali su gradonačelnika Mišela Jakšića i pročelnika Tomislava Golubića  sa problemom ubrzanog prometa u Ulici kneza Domagoja te zamolili za postavljanje usporivača. Građene Ulice  kneza Domagoja zanimali su i detalji oko radova  na izgradnji pješačke staze koji su krenuli ovih dana. Radi se o zahvatu od raskrižja sa Ulicom Miroslava Krleže do Dječjeg vrtića Igra, duljine od 600m i širine 2m sa  postavljanjem vertikalne i horizontalne signalizacije te opreme za smirivanje  prometa. Vrijednost investicije iznosi oko 500.000,00 kn bez PDV-a, a predviđeno trajanje radova je 30 kalendarskih dana.

Gradonačelnik Jakšić i pročelnik Golubić obišli su i nogometno igralište koje koristi Nogometni klub Zagorec. Korisnici nogometnog igrališta zatražili su da se u planove Grada uvrsti asfaltiranje puta koji vodi od Peteranske ceste do igrališta te postavljanje nekoliko rasvjetnih stupova.

Predsjednik MO Ledinska Goran Perišić istaknuo je kako je zadatak Mjesnog odbora voditi brigu i osluškivati potrebe građana koje se odnose na svakodnevni život, a u cilju poboljšanja kvalitete života u naselju, kako estetski tako i funkcionalno. Pohvalio je  suradnju sa nadležnim pročelnicima i komunalnim redarima te se  zavalio što je na inicijativu građana i Vijeća Mjesnog odbora iscrtana pješačka zebra u Ulici Mihovila Pavleka Miškine kod Veterinarske stanice.

Gradonačelnik Jakšić i pročelnik Golubić prihvatili su sve primjedbe i sugestije od strane stanovnika i napomenuli da će se za njihovo rješavanje  pronaći najbolje rješenje na zadovoljstvo svih stanovnika tog mjesnog odbora.

Prijam građana
bez najave

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom, 15.00-17.00

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

Cetifikat ISO Cetifikat Energy