Obilazak aktualnih radova


Objavljeno: 08.08.2018 — Pregledano: 291 puta

U utorak, 7. kolovoza 2018. gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž u pratnji pročelnika UO za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislava Golubića obišli su aktualne radove pojačanog održavanja na prometnoj infrastrukturi na području Grada Koprivnice koji se izvode putem Programa održavanja komunalne infratrukture, a koje izvodi Koming d.o.o. Koprivnica.

U sklopu navedenih radova na Trgu Zlate Bartl uređuje se pješačka staza koja će povezati postojeće pješačke staze. Ovim radovima završava se uređenje infrastrukture za promet pješaka na navedenom trgu. Pješačka staza duljine 40 metara planira se završiti do početka školske godine. Vrijednost radova iznosi 20.000 kuna bez PDV-a.

U naselju Kunovec Breg u Vinogradskoj ulici u tijeku su radovi na uređenju sustava odvodnje oborinskih voda. Uređeno je 70 metara novog jarka oborinske odvodnje uz prometnicu koji je u cijelosti obložen betonskim kanalicama, izgrađen je novi propust odvodnje u dužini od 10 metara te je 60 metara postojećeg jarka oborinske odvodnje obloženo kamenom. Radovi su pred završetkom te se očekuje da na navedenoj lokaciji više ne bude problema sa poplavljivanjem prometnice i okolnih parcela prilikom svake veće oborine. Vrijednost radova na uređenju sustava odvodnje oborinskih voda iznosi 70.000 kuna bez PDV-a.