HR EN

Grad Koprivnica

Rotor Ulica braće Radić

OBAVIJEST – počinju radovi na rekonstrukciji raskrižja u Ulici braće Radić

Obavještavamo građane kako je po uvođenju u posao, izvođač radova na rekonstrukciji raskrižja ulica Braće Radić-Ivana Sabolića-Stari Brežanec u Koprivnici u kružno raskrižje (DC41), započeo s pripremnim radovima u vidu pripreme gradilišta, postave privremene prometne signalizacije i slično.

S obzirom na vremenske prilike, pripremni radovi bi trebali biti dovršeni u ovom tjednu te bi početkom sljedećeg tjedna trebali započeti radovi na rekonstrukciji raskrižja unutar obuhvata zahvata.

Za vrijeme izvođenja radova neće doći do zatvaranja prometovanja na državnoj cesti DC41. Naime, Ulicom braće Radić i nastavno Bjelovarskom cestom će biti dozvoljeno prometovanje u oba smjera ali uz potreban oprez i poštivanje privremene prometne signalizacije. Do zatvaranja prometovanja će doći na nerazvrstanim cestama u dodiru s predmetnim raskrižjem, odnosno u Ulici Stari Brežanec i Ulici Ivana Sabolića.

Molimo sudionike u prometu kao i ostalo građanstvo za strpljenje, poštivanje privremene prometne signalizacije uz korištenje obilaznih pravaca te poseban oprez u prometovanju prilikom izvođenja radova.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice