HR EN

Grad Koprivnica

OBAVIJEST o oslobađanju plaćanja mjesečne subvencije roditelja ili skrbnika djece koja koriste usluge ustanova predškolskog odgoja i obrazovanja te obrta za čuvanje djece na području Grada Koprivnice

U nastavku možete pronaći sve potrebne informacije i zahtjev vezan uz Odluku Grada Koprivnice o oslobađanju od plaćanja mjesečne subvencije kao i o mjerilima za sufinanciranje djelatnosti ustanova predškolskog odgoja i djelatnosti dadilja na području Grada Koprivnice.

Odluku o dopuni Odluke o utvrđivanju mjerila za sufinanciranje djelatnosti ustanova predškolskog odgoja na području Grada Koprivnice, možete pronaći ovdje.

Odluku o dopuni Odluke o utvrđivanju mjerila za sufinanciranje djelatnosti dadilja na području Grada Koprivnice, možete pronaći ovdje.

Odluku o dopuni Odluke o socijalnoj skrbi Grada Koprivnice, možete pronaći ovdje.

Zahtjev za oslobađanje od plaćanja mjesečne subvencije roditelja ili skrbnika djece koja imaju prebivalište na području Grada Koprivnice, a koja koriste usluge ustanova predškolskog odgoja i obrazovanja te obrta za čuvanje djece, možete pronaći ovdje.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice