HR EN

Grad Koprivnica

OBAVIJEST o odgodi otvaranja Ljeta na Zrinskom

Tijekom današnjeg prijepodneva u prostorima gradske uprave održan je sastanak Stožera civilne zaštite Grada Koprivnice na kojem se, između ostalog, raspravljalo o održavanju manifestacija na području grada. Uzevši u obzir nove okolnosti oko povećanja broja novozaraženih osoba od COVID-19 virusa, članovi Stožera donijeli su zaključak da nije preporučljivo održavati velike koncerte na kojima postoji mogućnost dolaska većeg broja osoba i gdje nije moguće ili je otežano kontrolirati pridržavanje mjera zaštite od zaraze (kao što su socijalna distanca, dezinfekcija ruku i dr.).

Slijedom tog, organizator Koprivničkog ljeta i Ljeta na Zrinskom, Grad Koprivnica, donio je odluku o otkazivanju početnih koncerata najavljenih za 26. i 27. lipnja 2020. godine (Jelena Rozga, Simply Brass i Matija Dedić Trio) na središnjem gradskom trgu.

Programi Ljeta na Zrinskom koncipirani su od utorka do subote te će se ponedjeljkom, sukladno epidemiološkoj situaciji, najavljivati programi za taj tjedan budući da želimo ponuditi sadržaje građanima Koprivnice i gostima tijekom ljeta, naravno, u skladu s tada aktualnim mjerama i mogućnostima.

Ovim putem još jednom podsjećamo građane da se pridržavaju preporuka socijalne distance, dezinfekcije i osobne higijene, provjetravanja prostora u kojem borave i nošenja maski u zatvorenim prostorima. Osobna odgovornost i pridržavanja preporučenih mjera važan su preduvjet u sprječavanju širenja novog vala zaraze koronavirusom.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice