Obavijest o izmjeni načina prometovanja u Ulici Čarda u Koprivnici


Objavljeno: 11.07.2018 — Pregledano: 93 puta

Obavještavamo sve sudionike u prometu da će od dana 14. srpnja 2018. godine (subota) važiti nova regulacija prometa u Ulici Čarda u Koprivnici.

Nova prometna regulacija odnosi se na ukidanje raskrižja Ulice Čarda, Peteranske ceste i Ulice Mihovila Pavleka Miškine. Odnosno, ulaz za motorna vozila u Ulicu Čarda iz smjera Peteranske ceste i Ulice Mihovila Pavleka Miškine bit će onemogućen. Isti je osiguran preko novoizgrađenog kružnog toka na Peteranskoj cesti i spojnoj prometnici između Peteranske ceste i Ulice Čarda.

Postavljanjem nove regulacije prometa dio Ulice Čarda od raskrižja s novom spojnom cestom do raskrižja s Peteranskom cestom postat će slijepi odvojak.

Nova regulacija prometa bit će organizirana postavljanjem prometne signalizacije i prometne opreme (razdvajajuće ograde) sukladno prometnom elaboratu za koji su ishođene sve potrebne suglasnosti (MUP, Hrvatske ceste).

Uvođenje nove regulacije je nastavak projekta izgradnje spojne ceste između Peteranske ceste i Ulice Čarda u Koprivnici.

Molimo sve sudionike u prometu za oprez prilikom prometovanja predmetnim ulicama!

GRAD KOPRIVNICA
UO ZA IZGRADNJU GRADA, UPRAVLJANJE NEKRETNINAMA
I KOMUNALNO GOSPODARSTVO