HR EN

Grad Koprivnica

OBAVIJEST – izdavanje propusnica

Stožer civilne zaštite Grada Koprivnice izdaje propusnice SAMO za građane grada Koprivnice koji napuštaju mjesto prebivališta/boravišta iz vitalnih obiteljskih razloga, kao što su pružanje skrbi djeci i starijim osobama te kupovina hrane i potrepština. Za kretanje unutar grada Koprivnice i prigradskih naselja nije potrebna propusnica.

  • Za građane koji putuju na posao izvan mjesta prebivališta/boravišta, propusnice izdaje poslodavac.
  • Za građane koji putuju izvan mjesta prebivališta/boravišta zbog medicinskih razloga, propusnice izdaje liječnik opće prakse.
  • Zahtjev pošaljite na e-mail adresu: koronavirus@koprivnica.hr s osobnim podacima – ime i prezime, adresa podnositelja zahtjeva, broj telefona/mobitela, OIB, razlog i vrijeme putovanja te točna adresa putovanja/odredišta. Isti možete predati i telefonom radnim danom od 7 do 14 sati na broj 279-555.
  • Za zahtjeve koje zaprimimo e-mailom, propusnice će se izdati povratno na isti e-mail stranke.
  • Propusnice se izdaju radnim danom od 8 do 12 sati.
  • Zahtjev je potrebno predati najmanje jedan dan prije putovanja IZNIMNO i u HITNIM slučajevima.
  • Zahtjev je moguće predati osobno u pisarnici Grada Koprivnice.

Molimo građane kojima je potrebna propusnica za hitni izlazak iz Koprivnice da u predmetu emaila napišu HITNO i datum za koji se propusnica traži.

Prema saznanjima iz Policijske uprave Koprivničko-križevačke od građana koji su primili propusnice elektroničkim putem policija će  tražiti isprintane propusnice.

 

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice