HR EN

Grad Koprivnica

epropusnice

OBAVIJEST – izdavanje e-propusnica

Od 2. travnja 2020. započeo je s radom nacionalni sustav za izdavanje elektroničkih propusnica e-Propusnice. Zahtjev za propusnicom možete poslati putem obrasca na web stranici: https://epropusnice.gov.hr/, a za pristup sustavu potreban vam je isti autentifikacijski postupak kao i za pristup usluzi e-Građanin. Upute o korištenju sustava možete pročitati na navedenoj stranici.

Skrećemo pažnju da ispravno popunite tražene podatke te ispravno odaberete kategoriju. Stožer civilne zaštite Grada Koprivnice može izdati propusnicu samo u slučajevima iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština (ovdje spadaju i hobisti poljoprivrednici, vinogradari, voćari i sl.). Iz drugih razloga nismo u mogućnosti izdati propusnicu te će vam zahtjev biti odbijen.

Sve propusnice koje su do 1. travnja 2020. godine izdane putem e-maila, telefonski ili osobno u gradskoj upravi, bez obzira na vremenski period, NE VRIJEDE od ponedjeljka, 6. travnja 2020. godine. 

Stožer civilne zaštite Grada Koprivnice ručno će izdavati samo iznimno hitne propusnice iz opravdanih razloga. Sve druge propusnice odobravati će se preko sustava e-Propusnice.

VIDEO: Opis načina funkcioniranja sustava

VIDEO: Postupak prijave u sustav

VIDEO: Funkcionalnosti dostupne građanima

Lista prihvatljivih vjerodajnica nalazi se u priloženim fotografijama.

Odgovore na većinu učestalih pitanja u vezi izdavanja e-Propusnica možete pronaći ovdje.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice