HR EN

Grad Koprivnica

Novouređeni Dječji vrtić Vjeverica spreman za mališane

Izgradnjom nove osnovne škole na Podolicama stvorili su se uvjeti za proširenjem i uređenjem postojećeg Dječjeg vrtića „Vjeverica“ u bivšoj PŠ “Vinica”, a  koja je djelovala u sklopu OŠ “Đuro Ester”. Novouređene prostore vrtića danas su u pratnji ravnateljice Dječjeg vrtića Tratinčica Sandre Oreški obišli gradonačelnik Mišel Jakšić i njegova zamjenica Ksenija Ostriž.

„Obećali smo da će Grad Koprivnica u narednom periodu riješiti problem vrtićkih kapaciteta. Ovo je jedan od važnijih koraka gdje je nekadašnja PŠ Vinica u potpunosti postaje vrtićki objekt. Dvije nove vrtićke grupe bit će smještene u novouređenim prostorima koji zaista izgledaju sjajno. Zahvaljujem se ravnateljici Oreški i ekipi iz Gradske uprave koja je doprinijela da završimo priču na vrijeme, a svim našim klincezama i klincima želim ugodan boravak u vrtićkom objektu na Vinici“, rekao je gradonačelnik Jakšić.

O novim mogućnostima novouređenog vrtića upoznala nas je ravnateljica Sandra Oreški.

„U suradnji s Gradom Koprivnicom konstantno radimo na raznim strategijama kroz koje nastojimo poboljšati uvjete i kvalitetu rada s djecom, a ovaj vrtić upravo je dokaz da radimo dobar posao. U novoj pedagoškoj godini vrtić će pohađati ukupno 67-ero djece raspoređenih u četiri skupine. Riječ je o jednom ozbiljnom objektu koji se nalazi na lijepom mjestu okružen prirodom s mogućnošću provođenja raznih aktivnosti na otvorenom“, kazala je ravnateljica Oreški.

 

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice