HR EN

Grad Koprivnica

Udruga Latice

Nevenka Fuchs nastavlja voditi Udrugu Latice, na skupštini predstavljeni izvrsni rezultati rada

Danas, 27. travnja 2023. godine Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Latice“ održala je redovnu godišnju i izbornu skupštinu. Tim povodom okupili su se mnogobrojni članovi u prostoru Udruge, a sve u cilju kako bi raspravili o rezultatima rada te izabrali vodstvo.

Predsjednica Udruge Nevenka Fuchs na početku je istaknula kako je posebno ponosna zbog prostora u kojem sada djeluju i aktivnosti koje provode. Zahvalila je svim članovima Udruge te članovima njihove obitelji i lokalnoj zajednici što podupiru njihov rad.

Ispred Grada Koprivnice skupštini su prisustvovale Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika i Ana Mlinarić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, dok je ispred Koprivničko-križevačke županije prisutna bila Maja Blažek, pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti.

Zamjenica Ostriž zahvalila je svima koji rade i djeluju unutar Udruge “Latice” te istaknula kako svojim radom i zalaganjem doprinose kvaliteti života u gradu.

Na skupštini se biralo i novo vodstvo te su članovi povjerenje za daljnje vođenje dali Nevenki Fuchs na mjestu predsjednice Udruge te Dražen Novačić na mjestu zamjenika predsjednice Udruge.

Nevenka je istaknula kako će i dalje raditi na dobrobiti članova te posebno istaknula kako će nastaviti provoditi uslugu poludnevnog boravka, dok je osnovni cilj Udruge “Latice” osigurati organizirano stanovanje – uslugu koja je prioritet svakom roditelju djeteta s teškoćama u razvoju kako bi ono bilo zbrinuta i nakon što roditelj više ne može voditi brigu o njemu.

Udruga trenutno provodi mapiranje potreba članova, a nakon čega se nadaju da će u suradnji s lokalnom zajednicom pronaći rješenje za sve potrebe članova.

 

 

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice