HR EN

Grad Koprivnica

Zajednica tehničke kulture

Nedjeljko Crljen novi predsjednik Zajednice tehničke kulture

Danas, 8. travnja održana je Redovna i izborna skupština Zajednice tehničke kulture grada Koprivnice. Ispred Grada sjednici je prisustvovala Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika koja je zahvalila svim članovima Zajednice na doprinosu koji daju kroz svoj rad te istaknula kako će i dalje imati podršku Grada.

Ksenija Ostriž

Na skupštini je prisustvovalo 14 od ukupno 16 članova koji su jednoglasno usvojili izvješće o radu i financijsko izvješće za period od 2018. do 2022. godine kao i izvješće o radu i financijsko izvješće za 2021. godinu. Također usvojeno je izvješće o radu Nadzornog odbora i Suda časti za 2021. godinu.

Na sjednici su se birala i nova tijela upravljanja pa je tako dosadašnjeg predsjednika Sanjina Godeka, zamijenio Nedjeljko Crljen.

NEDJELJKO CRLJEN

Sanjin Godek zahvalio se svima na suradnji prilikom dosadašnjeg rada i istaknuo kako je uvjeren da će Nedjeljko nastaviti dobro voditi Zajednicu, potom je vođenje sjednice prepustio novom predsjedniku.

Skupština je nastavljena usvajanjem programa rada za 2022. godinu. Prilikom predstavljanja programa, novi predsjednik Nedjeljko Crljen istaknuo je kako se nada da će svi članovi Zajednice biti jedinstveni te kako je za dobre rezultate potrebno veliko zalaganje i odricanje te u budućem periodu očekuje od članova da se još aktivnije uključuju u programe.

Zajednica tehničke kulture

Zajednica tehničke kulture grada Koprivnice osnovana je 1995. godine, a danas u njezinom okviru djeluje osam klubova i četiri sekcije. U klubove spadaju: Astronomsko društvo Koprivnica, Aeroklub „Krila Koprivnice“, Foto kino klub „Podravina“, Radio klub „Koprivnica“, Radio klub „Talan-co“, Ronilački klub „Šoderica“, Športska udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije „Podravina“ te Zmajarski klub „Kampus“. Sekcije su: Kino sekcija „Mravec“, Sekcija robotike, Elektronička sekcija te Sekcija modelara.

Tijela upravljanja za mandatno razdoblje 2022. do 2026. godine:

Predsjednik  – Nedjeljko Crljen (Zmajarski klub „Kampus“)

Tajnica – Ljubica Cader

Izvršni odbor
Ivan Gašparić (Astronomsko društvo Koprivnica)
Stjepan Karas (Aero klub „Krila Koprivnice“)
Vladimir Puž (Foto kino klub „Podravina“)
Ivana Bradić (Ronilački klub „Šoderica“)

Nadzorni odbor
Krešimir Juratović  (Foto kino klub „Podravina“)
Anđelko Pokos (Radio klub „Koprivnica“)
Jadranko Pintar (Zmajarski klub „Kampus)

Sud časti
Vladimir Talan (Radio klub „Talan co“)
Dejan Treščec  (Ronilački klub „Šoderica“)
Dušan Dulikravić  (Aero klub „Krila Koprivnice“)

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice